Selamat Berpuasa 2010







on the way balik dari opis, beborak ngan my other half dalam kete pasal juadah berbuka di masjid masjid time ramadhan, teringat plak aku 2 tahun lepas masa aku kat kolej dan bergelar studeng, aku ngan mmber baik aku time tu, firdaus (skg dia dh jadi ustaz kat Segambut.) dapat idea bernas time puasa.

biasa la studeng kan, ada masa sengkek tu mcm mcm idea la kuar. bila takde duit je, mmg betul betul xde duit ktorang g berbuka d masjid KLCC. PERGG, duit takde tp nk makan sedap kan?? yer, makanan dia mmg sedap bai. aku penah pegi 2 kali kat masjid KLCC tu.. skali makan nasi ayam. PERGGH!!! bukan nasi ayam kat gerai harga 3.50 tu. ini nasi ayam yg harga 5 henggek. dah la ayam besar giler.nasi penuh. pastu mcm mcm la dia taruk betul betul nk kasi makan. lagi lagi seladang mcm aku ni.


apa macam, sedap tak? google jer






then selang 2,3 hari (duit berkurangan lg, hee) pergi berbuka d tempat sama tp menu lain. kali ni mkn nasi minyak kuah rendang ayam. ADESSS¬ sedap bang!







This entry was posted on Rabu, 11 Ogos 2010 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Selamat Berpuasa 2010”

ururu berkata...

doemn! best gile bukak pose cenggitu. minggu depan. aku must pegi bukak pose kat situ. lol.
jom aing!~

cyrusdavirus berkata...

HALIM aka ururu: okies. patch me~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...