Perkara Bangang #3


Masa duk UTP berat aku 122kg


Aku try kuruskan badan. 

Camner carenyer:


Tiap pagi aku akan naik kete pegi ke main entrance dekat ngan pak gad nyer tempat. Kawasan situ luas, aku jogging kat area situ. Sebab? Malu tak nk orang tau aku jogging. Satu lg tak nk orang tgk aku jogging. Bila jogging, sumer benda bergoncang. Perut, boobs, pipi, burger (area pinggang) dan sebagainyer.


Lepas jogg, aku akan mkn roti jer dalam 4 kali sehari. Itu saja. 

Mane aku dapat plan diet ni? Aku buat sendiri.


Seminggu lebih aku amalkan diet tu, terasa badan aku agak lemah. Nk masturbate pon tak larat. Kengkadang bila jalan skek, jantung denyut laju. Memula aku tak perasan benda tu. Ingatkan normal sbb aku rase mybe pg td jogg tuh yg jantung denyut laju tuh. Tapi tak.


Ada satu hari, aku terasa dada aku pedih giler sampai tak leh nk bangun. Aku pegi check kat klinik UTP, thank God ada klinik UTP yang free. Doktor tuh check punya cek, aku kurang gula dalam badan. Dia tanyer ada diet ke? Aku ckp yer. 


"...diet cmner ko wat...?"


Jogg and then makan roti.


"...tuh diet membunuh namenyer. Bongok..."



" Kalu betul ko nk diet, kene ikut plan bebetul. Pagi ko minum air milo ngan sandwich. Tengahari makan epal, ko mkn satu lori epal pon tape. Dalam epal ada vitamin and kalu bdan telebih vitamin, ia akan keluarkan melalui air kencing. Petang sbelum kul 7 makan. Then mlm tak yah mkn ape ape. 


*Masa kat UTP 3 tahun lepas...



*Sekarang...




ada beza x?


So, aku acu cuba try test selama 2 bulan

Dan berat aku skrg 90 kg. Sekarang aku dh boleh pakai suar saiz 39/38 daripada dulu size 45. Dan aku leh pakai jersey GUNNERS aku dan bermain futsal dengannya.


Perkara bangangnyer, rupe rupenyer aku wat kill diet. Seb baik stop awal awal. Kalu nk ikutkan aku nk wat sebulan. Haish~ kalu tak dah RIP aku~

This entry was posted on Isnin, 21 Disember 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

8 Responses to “Perkara Bangang #3”

Nurul Az berkata...

dulu size bob ku2..skrg cat farish..pasni maybe fahrin ahmad?..who knows..kuikuikui

cyrusdavirus berkata...

NURUL:
wow! ini sudah mencabar tandas saya!

Quatro berkata...

Wow, ganaih nyer diet ko tu. Tapi giler efektif. Seminggu lebih je leh jadi camtu.. Hmm.. Aku pown kadang2 rase sakit kat dada. Ko rase mungkinkah...? O_O"

cyrusdavirus berkata...

QUatro:

Ko duk berasap siang malam sampai rosak paru paru mmg ler sakit dada.. yaperda~

orang3belas berkata...

jahanam,agak2 la nk letak gambar selepas diet pun..

Nurul Az berkata...

ko bole jujur sket tak?..bab gmbr yg 'sekarang' tu aku rasa ada sedikit penipuan.

sekian

Mentally Disturbed berkata...

aku tak boleh blah siut...pic sekarang ko...macam tom cruise...mmg dia pun kan...wah! maha dahsyat...

cyrusdavirus berkata...

tuh mmg aku, sila terima

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...