Archive for Julai 2013

BTS: Jhijab Video Tutorial

1 Comment »


Semalam ada shoot video tutorial utk Jhijab under Jovian Mandagie. So aku kene buat video ler utk masukkan ke Youtube. sempat lg amik gmbar ngan 2 model ; Amelia & Mira

Ada lebih 10 design baru hijab dari Jovian. Rase lg sminggu ada la tu kat Jstore. Kalu korang ada masa, lepak la kt jstore ni alamat dia ; No 112, Jalan Maarof, Bangsar 59000, KL

Nnti aku upload yg video tu k.. challow




 





TRISTA & FATT HOUSE WARMING

2 Comments »



Last time i & wifey pegi rumah kawan kat area subang.. our chinese fwen baru kawen so they decide bust house warming la.. so derang jemput ktorang sama sama meriahkan keadaan.. 














 

















BTS LISA for Jovian

No Comments »

Lama gile x update blog.. sori mcm mcm benda jadi kat idup aku ni.. agak bz.. skrg dh tukar kerja syukur dapat keje best.. jadi graphic designer cum video editor kat Jovian Mandagie..

nk share skek benda aku wat last time.. behind the scene Lisa for Jovian.. salah satu koleksi jovian mandagie utk raya.. ko korang bleh la borong ek? kat zalora ada kat fb ada kat butik dia ada k

https://www.facebook.com/pages/Jovian-Mandagie

http://www.zalora.com.my/jovian/

so kat abwah ni gambo gambo behind the scene photoshoot Lisa & Baby Lisa di JW MARRIOT. Enjoys!

























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...