Aku Kejam



hari ni rase nak troll..
semalam aku sempat tengok Siaran Langsung Persandingan Khayangan Sheikh Muzaffar dan Dr H.. tajuk dia perkk!! Grand habis.. wedding tema istana khayangan? ye ker? ape yg aku dapat lihat dalam masa 1 jam siaran d TV3 tuh mmg tema xder langsung ciri ciri khayangan nyer..

Pengantin: 
persalinan pertama mmg lawa.. dua dua baju fuh.. grand habis.. SM mmg segak tak hengat. i bet sumer chicks kat situ dah meleleh tgk dia and pasang angan angan dpt lelaki camtu.. DR H pon baju dia mmg cantik..

derang naik pelamin, tempat letak kaki tu apsal letak kat bawah kerusi derang.. patut tempat letak kaki tu letak di bawah kaki derang supaya kaki pengantin bleh letak kat situ.. towLOL! abis terjengket jengket si Dr H kiter.. SM taper leh cover lg sbb dia tinggi kaki panjang..

persalinan kedua mmg hancus. SM pkai kot putih seluar itam dh macam waiter Restoran Cina kat Bukit Bintang der.. si Dr H plak.. kesian aku tengok.. kesian mmg kesian.. baju dia Masya'llah.. dah macam pakai aluminium.. khayangan? NOPE!!!!

Kerusi untuk tetamu tu mcm kat kerusi garden wedding.. and meja pon panjang panjang muat muat jer aku tgk org duduk .. itu konsep garden bang.. kalu dalam dewan tu kan biasanyer meja bulat.. mybe wedding planner nk buat kelainan skek kut xmo taruk meja bulat.. dah biasa.. nk kelainan skek kan? total disaster for me.. kalu meja bulat tu kn kemas ler skek.. ni memanjang mcm tu org tgk pon nampak sempit giler..

wtf kerusi mcm ni letak kat dewan.. OUT!


takper taper aku cuba nk mencari keindahan dalam majlis yg gilang gemilang tu.... but NOOO!!! tetiba plak aku ternampak lampu bilik tdo kalu tak salah aku kat meja kedutaan pak arab. dude, sape punya idea letak bedside lamp kat atas meja makan der... apa motifnyer  woi.. adehhh sape tgk COVERAGE kat TV3 mlm td mmg prasan ada. lampu blik tdo yg letak kat meja tu bai..
wtf letak bedside lamp kat atas meja makan bai~ khayangan SANGAT~


attitude
kat sini aku nk ckp skit pasal attitude  tetamu yg hadir pada majlis SUPER DUPER GRAND tu.. during SM and Dr H berjalan dari pintu masuk ke dewan menuju ke pentas sanding.. half of tetamu  bangun dari kerusi meja mkn dan berkerumun ke arah pengantin utk amik gmbar. sblum tu mc tv3 ckp penuh dengan protokol.. ceh.. Protokol my ass.. beberapa sultan datang sebgai tetamu tu.. xmalu ke buat perangai sakai kt majlis org.. tetamu ni pon takde adab langsung..  mybe derang monyet monyet ni teruja sangat kut dapat jadi tetamu kat majlis yg besar mcm tu.. amik gambar then upload FB.. der... huhu

sampai majlis kemuncaknyer mc ckp majlis potong kek.. kek?mmg aku LMAO tak kesudah.. Gahahahaha!!! ok ok..everyone knows ko angkasawan, ko x buat ape ape pon org tau der.. xperlu highlight dah benda tu.. org dengar Sheikh muzzafar jer trus dlm kepala ada rocket & angkasa, bintang bulan sumer la.. takde nyer  pkir benda lain.. takkan org ckp pasal SM, tetibe teringat roti gardener kan?? memula aku tgk kad kwin pon dia pkai sut angkasawan aku dh rase mcm poyo giler mamat ni..  (sorry SM, no offense k?) bukan aku sorang, mmber aku yg lain siap menyampah tgk kad kawin tu.. bukan ape.. mcm aku ckp ler.. org dh tau ko angkasawan kn.. so xperlu highlight benda tu.. xpayah la sampai kek pon nk buat rocket.. so LAME ASS THING MAN~

aku memang GELAK GILER tgk benda ni.. mcm "protector" pon ada..

i'm just hoping my idol SN get a great shot and post.. can't wait..~ harap sumer lawa lawa so dat aku bleh lupakan 1 hour coverage video suck ass wedding.. and sementara menunggu photo SN, aku terpaksa review balik gambar KUKUBESI di FB semata mata utk membuang visual "wedding of the year" dalam kepala.. sungguh yuck..

aku tak sure who should blame for this terrifying wedding.. wedding planner or pengantin or organizer.. tapi yg penting tema istana khayangan mmg TOTALLY OUT. Bagi aku, wedding paling lame ass penah aku tgk kat TV...  1 jam yg bosan.. tolong bayar balik...  i rest my case.. chao sai muthaphuthah~

This entry was posted on Selasa, 12 Oktober 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Aku Kejam”

Kahirie berkata...

ye perkahwinan yang membosan buat hbs 5 juta je.

cyrusdavirus berkata...

aku tak tau brape kos sumer tuh.. 5 juta ??? R U FUCKING SURE??

Emira Darmia berkata...

hahaha...agak2 ada x video tu kat youtube??

cyrusdavirus berkata...

EMIRA: hopefully ada.. so dat aku leh copy embed letak kat blog aku ni hah.. tehehe

Mr Spy berkata...

tetibe teringat roti gardener..owhh..SM...ok2 LOL
pembetulan penggunaan pkataan "Masya'llah.."
jom shoting kat perlis indera kayangan lagi syok baii...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...