Punished~

This entry was posted on Rabu, 14 Julai 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

9 Responses to “Punished~”

.:AndYz de PenGuiNz:. berkata...

huh...biar betul ke nih bro?

cyrusdavirus berkata...

betul de

hansuke berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hansuke berkata...

if it's not one of your jokes then i feel sorry for you bro.
never thought that a company can take actions against their staff eventhough it's after office hour. so what was your punishment?

neway, nape macam taip atas kertas exam?..:)

cyrusdavirus berkata...

derang tak punish sbb aku kasi surat ni. tehehe.

Yxji berkata...

komunis

cyrusdavirus berkata...

YAJI: hahah, komunis trus.. ok gak tu

ayez berkata...

mak aih serius dpt warning letter sbb tulis mcm tu? wow. si penerima surat ni bukan pakai ichat pun boleh tau psl status ichat ko. ade pengreport? hmm hmm~~

p/s: ni mmg sengaja type and print atas kertas buku nota atau ko rajin gile mengpotoshop? wah!

cyrusdavirus berkata...

AYEZ; yup mmg ada org report.. la.. ramai je pon kaki repot kat company beb.. BEEBABI TEELACHAO & KALER adalah antaranya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...