IKLAN RADIO YG XBESH








IKLAN RADIO #1
ALI: aduh peningnya kepala aku, ape yg perlu aku buat???

ABU: oh ni sebab ko tak makan pill x3000 bontotbebulupanjang dengan pati bureghanjing keluaran Dr. Rozlancio. 


ALI: wah, lepas mencuba produk ni kepala aku tak pening lagi. terima kasih Dr Rozlancio.


note: bese iklan mcm ni adalah produk kesihatan murahan, produk baru, dan kebiasaannya prduk kesihatan sex utk tingkatkan tenaga la, nk bg lama beraksi di ranjang la etc.

IKLAN RADIO #2
DINAL: eh halim, aku tgk ko semakin hari semakin slim la bai, camner ko kuruskan badan ek?


HALIM: oh senang saja. aku pakai jus pelangsingan duaminitsajaotakkocepatgilercilakaklu keluaran orang kampung bahan berasaskan makanan halal dan diluluskan kementerian Uganda telah dicipta oleh Dr. AhCheche, Pakar Perunding Perbidanan dan Sakit Puan, MD(UST), M.MED(O&G)(USM)


note: lebih kurang la mcm kat atas tu.

This entry was posted on Khamis, 19 Ogos 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “IKLAN RADIO YG XBESH”

ururu berkata...

nih aku terasa nih. demmit! aku mane penah jawap cenggitu. ahahahahha!
kalau dia tanye "camne?" aku jawap: "camtu la."
kalau "ape?" aku jawap: "ape-ape"

lol

cyrusdavirus berkata...

URURU:
kebetulan beb nama tu jer bermain dlm pkiran aku masa post blog ni.. tehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...