Harini aku blaja skill baru

Photographer ni nama dia Mike Larson dari Carlifornia, gambar gambar dia cantik gak. apa yg best pasal mamat ni, dia terkenal dengan camera toss atau baling camera ke udara. bleh tahan kreatif mamat ni.. xyah cakap byk, tgk video kat bawah ni.. btw, website dia kat sini



macho habis skill dia.. cuak gak aku tgk memula, tp bila dh tgk byk kali ada cara nk baling camera tu supaya leh capture below subject. mesti cuba.. tapi kene pikir byk kali gak sblum buat tu.. risau haih! kat bawah ni lagi satu video aku jumpe kat google. demmit!

 
ada jugak photographer lain yg buat, tp mcm xjadi jek.. dalam byk byk aku tgk yg ni paling ok

 
 

nak tau camne nak toss camera gaya Mike Larson? click sini

This entry was posted on Isnin, 5 September 2011. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Harini aku blaja skill baru”

eugene toom berkata...

baling je? apa yang menarik? sebab aku kaya aku boleh upah seorang photographer lain untuk ambik gambar aku dari angle atas macam yang mereka ni buat.

apa ada hal?

cyrusdavirus berkata...

eugene
pandai ko wat lawak. tp aku xgelak nape ek? btw org kaye xmengaku dia kaye..

ok skrg, ape kate ko menggonggong di blog lain plak. shuh shuh.. nak kene samak blog aku ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...