MOODY ;(

jumpe client td, utk bincang pasal upcoming event and tunjuk contoh album. ktorang jumpe kt kdai makan. sementara tunggu tu aku order la dulu mkanan.. 


5 mnit lepas tu derang sampai. 


ktorang borak borak sambil derang tgk album.. sambil tu derang deposit pembayaran..


masa bg duit tu, client sempat gurau 
"...hah duit tu utk ko byr makanan tu, hehe.. "


bersahaja tapi pedas.. aku sekadar tersengih..


dah abis conversation on daway blik aku teringat ingat ayat tu.. mendalam sebenarnya.. menusuk kalbu pon ada.. pedih.. so aku terpikir


hina sangat ke kerjaya photographer ni sampai mcm tu skali kata kata org tu.. 















or maybe aku ni sensitif sgt? hmm ;(

This entry was posted on Sabtu, 19 Mac 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “MOODY ;(”

Amar Shah berkata...

biasalah bro...
layankan sajer...
janji kita cari rezeki halal...
jangan simpan dalam hati bro...
ok?

cyrusdavirus berkata...

thnx amar, ko lah pengubat hati, hehe.. aku xpenah simpan dlm ati.. sbb tu lepaskan kat sini.. btol la ko ckp, layankan je.. ;)

Neo berkata...

Biasa la tu. Org MLM lg mcm2 org kutuk still tegar. Hahah..Aku xjoin MLM.

Emira Darmia berkata...

alew..maybe dia x sengaja kowt ckp mcm tu....wat bodoh je....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...