Parking Madness



sabtu malam aku pegi shopping mall area puchong ngan WIFE aku (highlight skek! hehe...). agak tertekan sbb car park agak penuh tapi aku layankan je. tgh usha usha parking, tetibe nampak ada couple baru kuar dari shopping mall..  aku trus ikut derang sampai ke kereta.


masa tgh tunggu couple tu kuar, aku ternampak ada jip berdekatan situ. bila couple tu dah kuar, tetiba jip tu potong kereta aku then trus masuk.. PERK!! terkejut beruk aku.. hangin beb satu badan. aku tunggu kat situ sampai driver jip tu kuar.. 


lu ada nampak gua signal tadi ka? tu gua punya park la wei


gua sudah tunggu lama sini lu baru datang mau trus masuk ka?


gua ikut orang tu dari shopping mall la bukan trus potong queue.. lu pikir cam macam tu ka?


gua sudah tunggu lama ma..


lu pegi mampus la!


aku trus blah.. sambil tgk side mirror apek tu menunjuk jadi tengah dan trus masuk ke mall..
aku trus cari parking. kuar dari kereta. grab lock stering dan calarkan body jip. puas hati aku.

This entry was posted on Ahad, 23 Januari 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Parking Madness”

ayez berkata...

ish ish.. gangster gile!

Tanpa Nama berkata...

bapak bess.power la lu!gua suspek!XD

cyrusdavirus berkata...

ayez
mane ada gangster, aku fwenster je..


anon
sekadar pengajaran je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...