Al kisah Opis





aku benci giler kalu ada double standard dalam company. org yg jilat bontot bos ngan bos sendiri yg cam pantek sengal. benci giler sial. bayangkan, staff yg slalu balik awal bos banje makan cam sial. aku yg slalu stayback ni, haram. graphic designer je. fuck la aku dah lama dalam line ni aku tau la pasal graphic design kebanyakannyer reference dari tenet belambak.. bukan susah pon. dem~

2 staff paling besh.
BABIPENDEK - mmg pandai kipas bai.. cam sial nyer kipas.
JERANGKUNG - lebih kurang gak cam sial. senang citer 2 2 pandai jilat bontot bos. tu yg bos cyg sgt kat derang tu.

sampai slalu banje makan la..
dah cakap pon tak guna. ada masa aku cabut gak nnti. keje cam sial tp orang treat cam pantek. fucker molek.

aku duk perati ada sorang mamat ni aku panggil dia COCKLI la senang citer. dia ni dah kawin bini punya la cun. tp aku tak paham perangai dia. tiap kali ada org baru kat compani MESTI/ HARUS/ WAJIB dia ajak kuar makan, lunch la.. nak layan. senang citer NK BERKEPIT JER aka GATAL la. sorri aku takde perkataan lain yg lebih straight forward.

ada kes si COCKLI ni slalu nk bekepit ngan GADIS T(staff baru).
minggu lepas ada party untuk staff company. si GADIS T ni bawak ler bf dia derang amik gambar sumer then post kat FB. aku apa lg comment la kat salah satu gambar tu "wait till cockli see this"

hahaha, pastu 2 2 ekor gelabah abis suwuh aku erase comment tu memandangkan BF GADIS T ni ada comment gak kat photo tu.. haaaa tau takut!!!! yg ko nk gedik gedik tak takut ek???? lancao btol. 

moral of the story, never mess with CYRUS aka CYRUSDAVIRUS

This entry was posted on Rabu, 28 Julai 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Al kisah Opis”

Mr Spy berkata...

perhhh...kagum betol ak ngan tahap kesabaran ko LOW....cayalah CYRUSDAVIRUS!!!

cyrusdavirus berkata...

ehem ehem wahai SPYPCSS.. anda mmg baik hati

.:AndYz de PenGuiNz:. berkata...

oh patutlah hilang post tu, aku ingat ada bugs ke ape...masa ko letak pasal tu aku gelak sampai guling kat lantai, ingat nak post bende sth related juga tapi status aku ni sekadar semut saja...nasib baik u ada...hahah
"I'm Lovin' it!"

cyrusdavirus berkata...

ANDY: yo dude, ko ada baca comment post aku tu ek? tehehe.. mmg cuak kaw kaw fucker 2 ekor tu..

Tanpa Nama berkata...

Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...