Cinta Monyet






first cinta monyet aku agak unik gak la.. masa tu famili aku menetap kat Miri, Sarawak. kasih berputik ketika aku sedang beriadah maen bola baling. aku kiranya antara yg otai la kat situ. dah la hensem,  sekolah darjah 6 jadi ketua pengawas plak tu.. hinsh hinsh.

aku start jadi pengawas sejak darjah 4 sampai la aku amik spm..seyes shit. aku pon tak tau apsal cikgu suka sangat lantik aku jd pengawas.. padahal aku paling benci pakai tai. sbb aku pon tak suka diarah.. maybe muka aku agak skema gak la time tu, shit! nanti aku citer pengalaman jadi pengawas. tehehe¬

ok berbalik pada cinta monyet.. aku masa tu darjah 6.. time main bola baling aku nak shot kat gawang gol. tak pasan plak blakang tiang gol ada minah sorang ni duk lepak ngan mmber dia tengah minum air tuak.. mmg silap la kn? 

debushh... lebih kurang camni la dia kene..adess

tepat beb kene muka dia. macam keneaku tersalah aim da¬ nak aim gol ter aim muka dia.. mmg merah kaw kaw wa cakap lu.. menangis meraung cam haramm. time tu aku mmg rase bersalah gila. aku try la pujuk la skek kn..bg dia mkn eskrem 30 sen.. selang 2 hari dia bg surat kat aku.. so itu surat pertama yg aku dapat dari seorang gadis.. dayum! antara isi kandungan...

sudi jadi teman? 
awak nampak baik.. 
seronok berborak ngan awak. 
terima kasih belanje esktrem ari tu.

aku on jer beb.. masa tu saham tgh tinggi.. huh huh angkuh giler.. siap pegi dewan suarah,  tu. cakap ngan ayah nk g perpustakaan, padahal nk berdating. hampeh! komunikasi time tu perk.. tulis note beb.. balas balas note.. jiwang tahap bangkai. note plak bukan kertas.. daun kering beb!!! FUUHHHH!!! macam citer Mohabbatein. aku rase pengarah dia ciplak gua punya idea la dem.. yer la.. aku bercinta monyet tu tahun 1995. cite tu kuar taun 2000. hmm¬

aku rase time tu mmg terbatas utk kuar g jenjalan.. yer la komon la darjah 6 ko nk kuar berdating jadah ape.. kang mak ko datang tarik telinga suruh balik baru tau.. dem. oh! nama dia Norafisah. ingat lagi.. tehehe~ so kitorang mmg jupa masa sekolah je la.. buat studi group (kozneks!!!). dia bangsa melanau, melanau tu mcm melayu la kat Sarawak. kulit sawa matang, sama tinggi ngan aku.

brape lama couple? haha, aku ngan dia bertahan sampai abis UPSR je.. lepas abis aku tak komuniked dah.. terbatas.. handphone? tak kenal pon. telefon rumah ada, tapi dia takde.. hmm.. internet lagi la...

skrg dah dengar cite aku, aku nk dengar cite korang plak..~

.satujunsembahyang.

This entry was posted on Rabu, 2 Jun 2010 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Cinta Monyet”

Mr Spy berkata...

"mmg silap la kn?" dgn mimik mukanya skali...huhuh perhhh pakai daun romantik tuuuu...mane nak cari skrg ni....xpe tungu sambungan nanti...mmg best!!

cyrusdavirus berkata...

mane ada sambungan da.. dah abis~ yaperda

ayez berkata...

wah suwitnyeeeee Lo!!!

cinte munyitz aku darjah 6 gaks. budak satu kawasan perumahan, satu skolah, satu kelas. petang2 men beskal sesame, main kejar-kejar kat padang kawasan perumahan, deting tepi longkang. (Tempat dating paling besttttt udara nyamannnnn HAHAHAHAA) time tu dah ade internet, dating kat mIRC pun ade gak. balas-balas email. haihz.. tp main hantar nota-nota pakai daun cam lagi best je. ko ade ke simpan lagi daun-daun cinta tu?

eniweis relationship tahan sampai masuk form 1 je pastu die jumpe amoi lagi feminin dan lemah gemalai dari aku hahahah!! mamat tu baru nampak dunia kut. (aku kan tak cantik) cee emo~ XD

tapi sekarang aku HOT MAMAAA CUTE LAGI TEMBAMMMM!!! AHHH!! =D

cyrusdavirus berkata...

AYEZ
besh giler cite ko! dating kat longkang xleh blah~ daun cinta aku takde lg.. gile ko.. nnti cik mah marah de~ dan ya, anda hot mama~ shake it mama shake it! hey ya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...