Alhamdulillah










13 hb sabtuday, sempat g balai seni lukis negara. nk tgk hasil kerja aku kat sana.. aku terlibat dalam menyumbang karya utk MALAYSIAN OPEN 09. 


perasaan tu mmg teruja n heppi sbb kerja di pamerkan di BALAI SENI LUKIS NEGARA/ NATIONAL ART GALLERY. 


kebetulan masa tu mmber baik aku datang skali Faizi & Yanti founder of Bee Hunt studio . derang ni wedding videographer. dapat berkongsi seronok skali ngan derang.


sedikit kecewa sbb sebelum ni ape ape event mesti ada ceremony tp utk event ni, tak ada.. cuma acara lelongan akan diadakan pada bulan 2. sebab? tak diketahui.. dah jumper ngan receptionist kat situ tanyer, derang pon tak tau kenapa. hmm..


satu lagi pasal kad invitation, biasanyer BALAI akan bagi ke alamat artist sebagai tanda invitation. hmm sedih gak.. 


tapelah.. at least karya aku dah ada kat situ~
ALHAMDULILLAH~

This entry was posted on Selasa, 19 Januari 2010 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Alhamdulillah”

Nurul Az berkata...

tahniah saires..semoga lebih maju dan berjaya di masa2 akan dtg :)

yxji berkata...

menumpang perasaan banggeres (bangga)

Quatro berkata...

Pergh! Balai Seni Lukis Negara tu. Bukan Selangor je, Negara beb! Haha! Congratz²!

cyrusdavirus berkata...

thanks guys!!! ada masa pegi ler tgk.. abis dalam awal bulan 2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...