Lebarnyer senyum~





meet my new baby, Che Mah a.k.a Saga BLM. Hasil keringat titik peluh celah ketiak selama setahun bekerja, akhirnya dapat jugak angkat satu kereta. tak begitu mewah, takder la BMW, tak jugak Honda Accord 2.0, tak jugak PESONA atau MYVI SE, tapi cukup membuatkan aku teruja dan hepi.


raikan Che Mah dalam hidupku~


This entry was posted on Khamis, 12 November 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Lebarnyer senyum~”

Mentally Disturbed berkata...

Pergh! belum apa² dah ada Arsenal sticker kat belakang. Aku pun nak buat jugaklah...hehehehe...congratulations bro...maybe next time in the fiture, you'll be driving your dream car...Amin

cyrusdavirus berkata...

amin amin~ thanks bro!!!!

hansuke berkata...

haha~
tahniah bro.
it's a start, tak yah la keta mahal2, janji bole gerak sudah..:P

aku pon dah ade keta. dapat free, keta kesayangan arwah ayahanda.
skang dalam process tuning jadi lebih sporty. "kasut sukan" tuk dia next target aku. pastu body kit. hm..byknya nk pakai duit..huhu~

cyrusdavirus berkata...

thanks pudin~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...