1# 25 photos MOLOME

My First 25 photos MOLOME


aku dari dulu jeles gile babi ngan budak iphone sbb derang ada apps paling cool kt muka bumi ni yak itu INSTAGRAM. INSTAGRAM ni satu apps yg GBB utk pencinta fotografi mcm aku sbb senang nk guna, lepas snap trus letak efx then share ke laman sosial. efx efx dia mmg best giler beb, ada lomo, vintage, pinhole, tiltshift, old film, level adjst dan mcm mcm filter lagi la.. senang citer kene sangatla ngan jiwa aku ni.. hish!!

Dan aku hampir nk beli iphone sbb apps tu.. bole? tapi nasib mnyebelahi aku rupanya.. seb baik aku kuat bersabar. ni MOLOME satu app yg sebijik mcm INSTAGRAM tapi utk pengguna NOKIA..harharhar!! fungsi dia, efx dia, filter dia, sebijik mcm instagram beb! yes yes aku suka giler beb! tak tahan aku.. thnx to obefiend sbb war warkan apps ni! trus install, snap snap snap smpai lebam bijik mata aku.






interface apps MOLO.ME









galeri MOLOME aku, klik sini
nak dunlod apps ni, klik sini

This entry was posted on Ahad, 10 April 2011 and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “1# 25 photos MOLOME”

F.A.R.A.H. deeb berkata...

Hey thanks! Sy pun pakai Nokia... haha lepas ni bleh Molome manyak2! Thanks bro!

cyrusdavirus berkata...

FARAH:

welcome.. nnti lepas snap, share k?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...