Welcome new blogger



Say hi to this noob blogger aka my lil brother, Ezzul Erfan. Banyak sangat ilmu/pengajaran/ berbentuk agama & santai yg bleh dapat biler baca blog ni. walopon design blog dia agak boring, warna dull, pic profile mcm pornstar, background dapur gas, HAHAHA!!!! bese la tu, budak baru.. takes time nk design kn.. tp aku yakin 2,3 minggu lagi lawa la nnti blog dia..

Kalu korang rase tertekan, tensi/rase nk terajang orang/nk berak/nk kencing kat kpala pakgad/cium bontot gajah orwadever, sila ke blog ni.. kompem reda & tenang sumer..

berlainan ngan blog aku ni, penuh maki hamun, sampah & etc. heh! blog adik aku ni ada mood dia sendiri. rase ketenangan tu ada.. mcm sungai lui.. ;) 

Guys, check out his blog here. So, jgn lupe say hi to him k?

This entry was posted on Rabu, 9 Mac 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Welcome new blogger”

anah nik mahmood berkata...

mana linknya? senang nk klik malas nak taip2. hehe

cyrus.photography berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CyrusCreativeStudio berkata...

sila baca last part post ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...