Farewell Andy & Keon

Kitorang denganAndy







Kitorang ngan Keon

and so andy & keon dah nak blah dari Animasia.. derang dapat tempat kerja baru.. Andy dapat kerja di bumi kenyalang, balik ke pangkuan famili di sana. Keon plak dapat kerja kat company animasi lain.. well, ni satu benda yg bagus utk derang. aku rase sedih jugak derang tinggalkan aku terkapai kapai kat sini.. yer la, dulu ktorang satu umah masa aku bujang dulu.. tiap malam gi kuar beli burger macha kat bawah apartment.

sebelum derang pergi meninggalkan company, aku ngan wifey hadiahkan derang baju satu sorang. sebab aku tau derang mmg suka kumpul t-shirt.. harap derang suka ngan pemberian aku & wifey ni.

Kepada Andy & Keon, aku minta maaf kalu ada salah silap aku selama kite duduk sebumbung.. mmg byk sebenarnyer.. heh! aku harap korang jaga la diri bebaik. Semayang jangan tinggal. Ingat aku dalam doamu. Segala pahit manis akan ku simpan dalam cakera memori.. Ingat ler aku slalu & good luck untuk masa hadapan. semoga berjumpa lagi di lain masa.. ;)

This entry was posted on Jumaat, 25 Mac 2011 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Farewell Andy & Keon”

Emira Darmia berkata...

ko tukar tulis tittle blog ko jd terbalik aku jd kompius.. blog siapakah ini..hahah

cyrusdavirus berkata...

haha.. pening x?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...