Aku, polis dan dot dot dot

pagi td aku pegi mdvalley jumpe kawan. ktorang dah janji nk jumpe kt sana, tp xsure area mane. So bila dh nk sampai  aku call dia nk tanyer exact area yg dia nk jumpe.


tetiber terdengar ada motor hon dari tepi.. ceh sape plak hon hon ni teleng punya teleng, adusss.. skali pakleh der... hmm, cantek sangat la tu. gaji baru masuk dh nk kene saman.. mmg timing terbayek lah


dia suruh berenti tepi.. 



abg, mintak lesen bang? abg tau kan kesalahan bercakp di telepon semasa memandu


tau pcik


tau x brape kene?


err 300 kan cik


dah tu..


aku gelak- gelak sen je.. sambil buat muka kiut..


so mcm mane ni? kalu kene saman awk bleh bayar x?


err...


kalu saya lanjutkan sampai bulan 4 aku bleh byr?


kalu xsaman bleh x pacik? (sambil gelak gampang)


ok skrg ni sy bg blik lesen awak, awak letak la ape ape belakang lesen tu dan bg saya...


masa tu aku mmg dh cuak. dia suruh aku rasuah dia.. dengan menggeletarnyer aku bukak wallet, aku dah pegang wang kertas 3 keping warna merah. time tu dalam kpala aku dh pkir kalu aku kene tangkap rasuah lagi teruk beb.. riban riban lg regenyer.. peh


tiba tiba pakleh tu bercakap..


ko ada duit nk makan x?


ada kut..


ok, camni la, ko pakai duit ni utk makan ko k..


aku trus salam pakleh tu..


aku xtau aku jahat dia baik, atau pon dia jahat aku baik..


hmm..

This entry was posted on Sabtu, 5 Mac 2011 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “Aku, polis dan dot dot dot”

hansuke berkata...

Tuhan tolong ko big time bro..:)

orang yang beri atau yang menerima rasuah, sama besar je dosa dia..hm..len kali pakai handsfree..aha~

cyrusdavirus berkata...

thank God!

cyrusdavirus berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ayez berkata...

Pakleh tu tgk muke ko mcm bdk baik kut... tak pun muke orang tak de duit (bukan hina, tp untung kau la!) nasib~! =D

Kalau aku jd ko.. aku taktau nak buat ape. @_@ Nangis kut. haha!!

cyrusdavirus berkata...

hmm mungkin juga.. hahak!

cyrusdavirus berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...