Nak emo tp tak sempat


semalam mkn kat sebuah restoran fine dining. nk tunggu meja punya la lama giler. lepas stengah jam aku ngan gf dpt ler table yg agak ok la.. 
hurm.. order mcm bese, tunggu sat, then smpai mknan, mkn cam bese bla bla bla.. skip dat part..
gf aku dah abis mkn so tinggal aku la yg tak abis lg.. aku suwoh gf aku mintak bill.. then ada sowang waiter ni muka agak dumbass la.. dia yg manage bill kitorang..

so, bila dh wat payment sumer, waiter tu trus amik pinggan lain letak kat atas pinggan aku yg tgh mkn tu.. korang ada rase nk gigit telor waiter tu x? aku ada...

aku mmg emo giler time tu.. tp mcm xleh wt ape sbb waiter tu cepat kemas meja then blah.. fuck!
Gf aku pon ms tu pon ckp, "ingat nk rase skek mkanan td.."

notakaki: aku tgh nk wat comic cyrus. berkisar pada kejadian aneh di opis sejak 2,3 minggu lepas. still in progress...

This entry was posted on Jumaat, 19 Mac 2010 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Nak emo tp tak sempat”

headless berkata...

Shit man..mmg potong stim betul!! REFUND!!
oh,x sbr nk tgk komik tu..

Finie Ramos berkata...

huh?! napa xmnta ganti rugi??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...