Housemate dari Neraka #5

masa muda muda dulu aku ada sorang kawan besh giler, namanyer A (bukan nama sebenar) aku kirenyer kawan baik giler ngan si A ni. mane mane pegi pon ngan dia. bukan gay ok? memang BFF abis la! dari kolej sampai masuk keje skali.

tp skrg aku memang kureng giler ngan dia. sbb perangai dia yg suka amik kesempatan atas orang n slalu pentingkan diri sendiri. aku pon tak paham apsal dia tetibe berubah cam sial. atau selama ni dia saje cover perangai fucker dia dari aku, aku tak tau ler kan?

So, nk cite satu hari ni, aku ngan hosmet lain, Keon & Lance nk g OUG, beli barang. bese ler memula keje, takde kete sumer jalan kaki jer. 6 kilo gak la tp tape kitorang sanggup sbb jalan ramai ramai seronok. beborak sambil bejalan sambil tgk pemandangan.. pemandangan waklu! 

sebelum gerak tuh, aku ada call A tanyer dia kat mane:

dude, where u at?

otw home beb

oo, kitorang g OUG, nk join?

ok gak, nk beli barang skit.

So, kitorang jumpa si A ni kat OUG ler.. dier dari KL, naik bas balik umah. masa tu BAS rapidkL punya tiket bayar skali leh naik byk kali dalam satu hari. Si A ni kate dia nk balik nnti dia nk  naik bas. Kitorang orait je.

masuk shopping compeks, beli beli barang, si A ngan Keong beli bantal tido. besar gak la. lepas beli, si keon ngan barang lainnyer si A dengan tangan kosongnyer.. aku kesian kat keon, so aku offer la nk bawak bantal tu walopon aku ada gak brg kat sebelah kiri (mulia tak aku?). 

then, si A ni ckp nk g beli gunting kat giant which was floor lain. kitorang pon ok jer la, tp lepas 10 minit A msg aku kate dia dh naik bas ke umah.. 

Jadi aku, Keon, & Lance balik jalan kaki ngan bantal dia. Korang leh bayang tak feeling masa tu? ader rase mcm nk bunuh orang tak? Ada.


Ko dah tau ko naik bas, bebawak la bawak barang ko tuh. woi, agak agak la nk naik bas pon. aku tau la ko tak nk bazir tiket ko tu, tp  kalu tak nk jalan ngan kitorang pon, at least bawak la bantal ko tu samdol! Cibai btol~

A, kalu ko bace post ni, bebawak la sedar. ko dah fuck kitorang ngan perangai "selfish" ko. sampai sekarang aku takkan lupa n u know what, its time to fuck u back, byatch!!!!

This entry was posted on Ahad, 27 Disember 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Housemate dari Neraka #5”

Quatro berkata...

Wow.. Aku benci giler seh org camtu. Aku pown ade mmber yg lebih kurang camtu. Selfish and xsedar diri. I fell you man.. Grr..

cyrusdavirus berkata...

daeess~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...