Proses Kemaskini Blog


demmit, aku mmg tak pandai webdesign.. fucker btol.. selang 2,3 hari ni asyik tukar tukar template blog jer.. kalu korang ada visit blog aku, kompem pening sbb slalu tukar layout. last last aku tukar jadi itam jer.. nahh!!! there u go~ simple, nice~ naik kaler maler sumer.

kepada yg berkenaan, nk mintak tlg ajar costumize ini blog skek bleh..? terutama obefiend aka seladang chelsea tuh.. *wink wink*

pikir pikir balik, aku mmg dah lama tak bertaip nih ek.. hurm.. yer la kengkadang rase mcm cakap sensowang..~ ada aku kesah?

anyway, gambar 2 di atas ialah sebahagian outing terkini aku kat putrajaya bersama mmber n awek. lepas ni nk upload lg byk gmbar

p/s:Perhaps the world's second-worst crime is boredom; the first is being a bore.

This entry was posted on Isnin, 7 September 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Proses Kemaskini Blog”

hansuke berkata...

wei..kira aku monyet la sebab type ko nyer comment? hehe..kalu ko suke hitam maknye ko ni hebat dowh..=) fadhlul my man, ko takyah la touch up sgt blog ko ni, dgn ade nya pic2 candid ko tu dh cukup tuk menceriakan monyet2 yg dtg jenguk blog ko..huhu~ hepi puasa bro..aku tak wish lagi ko..

cyrusdavirus berkata...

dude, same ler heppi bpuasa.. dh nk abis dah.. cheers!

ayez berkata...

awek?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...