Last 2 weeks, Ramadhan, Muvi

BAB_1: Last two weeks mmg byk giler benda n isu isu berat masuk dalam kepala. rase berat giler tanggungjawab pasni. otak dah mcm susah nk berfungsi seperti biasa, susah nk menjana idea idea manis n rangup. Demmit! mcm dah jauh dari landasan. kene stick to the plan.. jgn waste time lg.

BAB_2: So, puasa dah nk dekat, last night lepak kat umah mmber dengar citer pasal time pose time raye famili gila gila, masing masing punya kehidupan. sebenarnyer seronok bila dengar citer pasal khidupan orang, rase mcm kite tgh tgk muvi hasil dari amator amator hebat local filmaker (tetiba teringat kat Yasmin).
Puasa tahun ni first time dalam masa kerja. i mean kerjaya... so sebelum sebelum ni aku asyik belajar belajar sampai tua nk mampos, tahun ni baru kerja. so puasa tahun ni sambil bekerja. kadang kadang aku rase mcm RUGI GILER sbb belajar lama sangat. Shit!! nk menyesal pon tak guna. bodoh.

BAB_3: aku tgk cite melayu kat GSC/TGV sbb filmaker mcm Arwah Yasmin Ahmad n Afdlin Shauki. Lain aku tak tgk sbb bg aku sux giler! So, bila dapt tau Yasmin meninggal, then aku mmg betul2 down sbb lepas ni susah nk dpt movi melayu yg betul betul best~ humm..

This entry was posted on Isnin, 17 Ogos 2009 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Last 2 weeks, Ramadhan, Muvi”

Nurul berkata...

*reading ur blog *wink*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...