Sila cari Persamaan



This entry was posted on Rabu, 30 Mac 2011 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Sila cari Persamaan”

Amar Shah berkata...

assalamualaikum...

bro, ko shoot wedding picture of the model in the videoclip...or...you're shoot the picture of the video?

hansuke berkata...

nice video bro. production ko ke yang buat?

ada benda aku kelakar skit ah video ni..haha~

1st - masa dari dalam umah minah tu nk masuk kereta, mak ai make up dia..haha~ biasanya org duk umah mana make up pon kan, so bagi aku hilang skit realiti disitu.

2nd - kalu jatuh macam tu, aku pernah dengar bayi je yang mungkin akan mati. tapi tak tau la video ni kisah benar ke apa kan..:)

sori bro, saja nak bagi komen panjang..;)

cyrusdavirus berkata...

amar
aku shoot gambar je.. video org lain wat

pudin
hmm btol gak ko ckp tu.. ada x logiknye dsitu.. nice

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...