Dan aku berskandal #4


Jun 15
1544 pejabat
Baby : b sayang baby tak?

Aku : Baby, tolong jgn tanyer soalan bodoh la. Kalau tak sayang, takkan kita couple sampai 4 tahun. Takkan B sanggup ke Sabah minta cuti 5 hari tanpa gaji setiap bulan, semata mata untuk bersama baby. Takkan setiap bulan bg duit ke akaun baby. Itu tak sayang ker???

Baby : So b mengungkit la nih ek?

Aku : Bukan mengungkit, mengingatkan~

Baby : kawin la cepat cepat.

Aku : memang tengah kumpul duit la nih. Takkan b sorang nk kumpul duit. Baby?

Baby : ala, baby nk makan pun tak cukup.

Aku : pegi karaoke, tgk wayang, ada duit???

Baby : (missing text)

Aku : So, b sorang jer la kumpul. Baby tak payah la ek?(perli)

Baby: kumpul banyak tau.

Aku: memang la.(dia tak faham, fuck!)

Percintaan diteruskan tanpa memikirkan hal baby dan skandalnya. Dalam hati aku nak sangat aku sebut “b kumpul duit, baby kumpul laki!!!” tapi tak sanggup. At least aku masih bersama dia. (aku memang ba wau dal ha)

Suatu fakta dua penipuan.
Dengan aku, baby akan membahasakan B dan Baby.
Dengan skandalnya, baby akan membahasakan ayang dan abang.
Bagaimana aku tahu fakta ini? Heh...

This entry was posted on Isnin, 15 Jun 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

7 Responses to “Dan aku berskandal #4”

loLitA mZ eMMa berkata...

peegh!! dumped her je if ii were u.. hahaha

cyrusdavirus berkata...

tuh yang susah kalu dah chenta mati~

loLitA mZ eMMa berkata...

jangan sampai mati udahlaaa

Ratu Syahadah berkata...

Setianya shbt yg sowg nih. mudah2an Allah swt tabahkn ht n smga bhgia...=)

cyrusdavirus berkata...

amin amin~

joharisultan berkata...

gile2...

Tanpa Nama berkata...

trima ksh ats sgala penipuan ni.smoga Allah merahmati hdp kamu smp ke akhir hyt.Amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...