Unstoppable Movie

warning: spoiler alert! 

cite ni mmg best. best as if im gonna watch it again like 10 times!
denzel washington dol.. otai beb.. stakat ni sumer citer dia berlakon sume best kecuali ada 1 tu cite ape ek aku lupa tajuk dia.. yg  reverse ke masa lampao.. DEJAVU!! i got it! thnx mr google!.  anyway.. aku nk buat review..

mengisahkan 2 mamat gila nak kejar train yg bawa muatan gazillion bahan api terlampao dan kelajuan 80km sejam. mmperkenalkan train yg terlibat dalam citer ni.. train 1206 = dipandu oleh 2 mamat frank dan will.. train 777 = tiada pemandu, 38 gerabak dan penuh muatan bahan letupan..


favourite quote aku..
The only way to stop that kind of power... grab it by the tail and gun it in the opposite direction. 

2 mission
a: same track derang akan bertembung head to head dengan 777

b: mission cari pasal. derang decide nk kejar train 777, attach kan body train dan try break as hard as possible..

kepada siapa yg kenal aku, kompem tau aku mmg suka movies yg based on true story / based on true event dan seumpamanya.. actually dah lama giler aku tak pegi wayang.. almost a year beb.. wtf kan? patut celebrate utk ni.. aku rase this is the best part sbb bila dah lama ko x tgh wayang then ko decide nk tgk and the movie tu besh giler.. POWWWW!!! i think its worth.. sepatutnya aku nk pecah rekod dengan tgk scott pilgrim tapi gomen x bg masuk cite tu.. u suck who ever u are gomen!



This entry was posted on Khamis, 18 November 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Unstoppable Movie”

Mr Spy berkata...

dok ajok doh kite...bukok gsc ganu arh se!

cyrusdavirus berkata...

owoss, kawe lupe sek ganu takdok wayang.. download doh.. payoh mende.. blambok ada.. ngehehe

ururules berkata...

aku dah tengok.. bukan 80KM/Hour dowh.. tapi 80 Miles per Hour.. lebih kurang 130KM/H.. laju dol kretapi 38 gerabak tuh.. lagi pantas dari speed limit hi-way kat meleisia. haha!

ko dah tengok Skyline dah? well. ending tak best. tapi part aerial battle [jet manusia lawan jet alien] dia mmg terbaik. semangat naik gile time tengok battle tuh. lol.

cyrusdavirus berkata...

oppss.. sory bang.. aku ingat 80km.. heh.. thnx..
skyline aku x tgk lg.. dan aku xberniat utk tgk..sbb aku dh bosan dengan alien..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...